23.11.07

Capitán Mosca a Lliçà d'Amunt

En el repertori en directe de Viuda Serrandez i Fills no acostuma a haver-hi gaires versions, però aquest "Capitán Mosca", original d'una banda de Saragossa que es deia El Niño Gusano, ha esdevingut gairebé insubstituïble. Però la història va més enllà de la Viuda: en el primer concert de The Big Serrandez Orchestra, l'estiu del 99, ja vam tocar aquesta cançó! Algun dia rescatarem documents audiovisuals d'aquella època. Mentrestant, aquí teniu un "Capitán Mosca", amb el saxo estel·lar de Kako Serrandez, enregistrat per la Maria a l'Ateneu l'Aliança de Lliçà d'Amunt, el dijous 15 de novembre.

21.11.07

Viuda Serrandez i Fills al Rockdelux

Tercera referència de Radiocactus Recordings que és ressenyada a la prestigiosa revista musical Rockdelux. Primer van ser el single de debut dels Serrandez, Single 1 (fa furor!), i el single de Drama La perdiu li diu i la garsa, i ara ha sortit una ressenya del tercer single de Viuda Serrandez i Fills, Single 3 (pols, greix i ronya). I al costat de clàssics favorits de la casa com Roy Loney o La Banda Trapera del Río! Quin honor!


Us recordem que les tres cançons del single, i moltes altres, estan disponibles gratuïtament i en format mp3 a www.radiocactus.com

19.11.07

Els Serrandez a Lliçà d'Amunt

Dijous vam tocar a l'ateneu L'Aliança de Lliçà d'Amunt. Crec que estem en un bon moment, amb un repertori de gairebé una hora i mitja que funciona de primera! Força públic per ser un dijous: els de la sala estaven contents. El tècnic, en Josep, fantàstic! I no hi van faltar els nostres fidels seguidors (gràcies!): la Maria Àngels i la Maria amb les seves amigues, i la Montse, la Carol, l'Esmeralda i en Javi. Ah: i el cuc Rebollez!
Aquí teniu un parell de fotos:



La Maria va filmar gairebé tota l'actuació. Un dia d'aquests en penjarem algun fragment al YouTube. Ja avisarem!

11.11.07

Concert de Viuda Serrandez i Fills



Aquest dijous a l'ateneu L'Aliança de Lliçà d'Amunt.