13.5.07

Revel's, afonies i Sant Miquel de Cladells

Ahir vam tocar al Revel's, a Calella. Un bolo diferent. Per què? Si hi vau assistir ja ho sabeu: la formació de Viuda Serrandez i Fills no era l'habitual. El nostre cantant i saxofonista Kako Serrandez era al llit amb una afonia aguda que li impedia cantar i un herpes al llavi que no li permetia tocar el saxo. Vam haver d'improvisar una formació amb Assumpta Mercader (que anys enrera ja havia fet chorus amb The Big Serrandez Orchestra: va ser al Tequila de Santa Susanna, crec que la tardor del 2003, juntament amb en David Verdaguer). L'Assumpta va cantar "Chihuahua" i "La joventut catalana es droga" i va posar una segona veu i chorus a una desena de cançons més. D'aquesta manera, vam poder fer una actuació d'uns 50-55 minuts. A destacar: el nombrós públic amb unes ganes enormes de passar-ho bé. Gràcies, amics! Tenint en compte les circumstàncies, i que ens havíem arribat a plantejar la possibilitat de suspendre el bolo, tot va anar molt bé. "El cuc Rebóllez", "Ties en pilotes" o "Superheroi català" funcionen de meravella en directe. I el final de festa amb "Wàter nou", insuperable! Prometem tornar aviat al Revel's amb en Kako!!!
I ja que hi som, us explicaré l'origen de la baixa d'en Kako. Aquesta setmana he anat de bòlit i no he trobat el moment per fer-vos saber que el cap de setmana passat vam estar els quatre Serrandez a Sant Miquel de Cladells. Vam llogar la casa i ens hi vam tancar amb els nostres instruments i amplificadors (i, és clar, la teca, les bossetes de te i les cerveses).


L'any passat ja ho havíem fet. Llavors, fins i tot, havíem convidat uns amics a venir el dissabte a la nit i fer un concert privat de la Serrandez. Però aquell vespre em va agafar un mal de panxa insuportable, i els amics que van venir es van quedar sense concert.

Si l'any passat em va tocar el rebre a mi, aquesta vegada li ha tocat a en Kako. Entre el fred que feia el cap de setmana passat (i més dins d'aquella masia a la muntanya!), que en Kako s'havia oblidat el sac de dormir i que s'havia espatllat l'escalfador d'aigua... Resultat: el dissabte a la nit, en Kako estava fet una merda. És la maledicció de Sant Miquel de Cladells!

Aquí teniu una bucòlica foto del nostre saxofonista a Sant Miquel de Cladells abans de posar-se malalt:


De totes maneres, el diumenge al matí en Kako es va despertar força recuperat (aparentment). Vam estar tocant una estona, van venir unes amigues de visita i la Maria de Blanes ens va fer aquesta bonica foto:


El dilluns vaig saber que en Kako era al llit amb unes fortes angines i gairebé 39 de febre. I així va ser que ahir vam tocar al Revel's sense en Kako, sense cançons com "Tinc un scalextric" o "Mafia" i amb l'Assumpta. Quan n'aconsegueixi alguna imatge ja la publicaré.

2 comentaris:

Maria Merk's Cia ha dit...

Familia Serrandez el revel's va ser una canya!!!!!! increible no us havia sentit mai en un lucal i realment em va encantar!! Llàstima d'en Kako.. però l'Assumpta va estar genial!!! sou la pera m'ho vaig passar super bé i vaig riure molt!! i tots els meus amics: que tot i que al principi erem 10 i al final vam quedar 3 s'ho van passar molt bé i els hi va agradar molt!!!

Una abraçada !! i torneu als escenaàries aviat que sou la droga de la joventut catalana!!:-)

Junior Serrandez ha dit...

Maria?
Teu deu ser el cap que hi ha al vídeo del "Sóc un Serrandez" al Revel's, no?
En cas afirmatiu en dono fé de que t'ho vas passar pipa!
Cuidesemele!