15.6.08

No tocarem a les barraques de Malgrat


Aquest any tampoc. Viuda Serrandez i Fills no tocarem a les barraques de Malgrat (el poble on vivim dos dels Serrandez).

Ens sap greu pels nostres fans malgratencs, que almenys són cinc o sis.

* * * * *

Segons m'ha explicat un dels membres de la comissió que organitza les barraques, els grups que vénen de fora cobraran, i els del poble tocaran gratis.

* * * * *

Nosaltres no entrem ni en la primera categoria (grups que vénen de fora) ni en la segona (grups del poble que els deixen tocar gratis). Nosaltres no anem enlloc per menys d'un entrepà de tonyina i un parell de birres (que ja tenim una edat)!

* * * * *

M'ha agradat això que els de fora cobrin i els de casa facin la feina gratis. Quan necessiti, per exemple, un lampista, provaré a veure si també funciona.

* * * * *

I què fem pels joves (no parlem de nosaltres, que ja hem dit que ja tenim una edat) que es volen dedicar a la música? No pagar-los: que comencin a veure que amb això no es guanyaran les garrofes! Que això de la música no és cultura: és un vici, i dels cars!

* * * * *

Així, després d'una valoració de la realitat del panorama musical amb la resta de la família Serrandez, i tenint en compte el nostre tarannà de compromís i preocupació pels més desfavorits, estem disposats, d’ara en endavant, no només a tocar gratis sinó també a cedir el nostre equip per estalviar lloguers, així com deixar els nostres instruments als grups caps de cartell. A més a més, ens comprometem a fer entrepans de tonyina per a tota la bona gent que s'encarrega de la seguretat d’aquests actes tan entranyables. Fins i tot podem portar la birra. I uns encenalls de pernil ibèric amb una mica de foie i uns llagostins. I els músics de fora es poden quedar a dormir a casa nostra. I els rentarem la roba bruta. I el que faci falta.

25 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte o malentès, tot té un perquè, i per valorar s'ha de conèixer absolutament tots els temes. Quan vulgueu parlem!!!! cap problema

Jordi Pla
President de Barraques Malgrat

Anònim ha dit...

De fora vingueren i els doblers s'endugueren amb el vist i plau i coordinació de les nostres turitats monocipals que ara pretenen justificar-ho amb el reconsagrat bla, bla, bla...!
Quanta vergonya aliena, quanta incompetència, Malgrat de pena un cop més.

Anònim ha dit...

em sap greu, realment tot plegat fa pena

Anònim ha dit...

els grups locals els han triat el mateixos joves que s'han interessat per l'organització de l'acte. El que us sap greu és que no estigueu a la llista. Això de cobrar ja és un altre tema, però penso que un grup que normalment es vanagloria de regalar la seva música a internet, cau en una gran contradicció quan demana diners per a actuar. Nois, si no toqueu a Malgrat no serà per què aquí no agrada el que feu? Reflexioneu, home. A més, sino recordo malament els serrandez o alguna cosa similar ja van tocar a Malgrat una pila de vegades, potser ha arribat el moment del relleu i pensar en el retir o és que us voleu semblar als rolling?

Anònim ha dit...

tu no ets de Palafolls? doncs toca a Palafolls! que et paguen allà?

Anònim ha dit...

ànims JOrdi Pla amb les barrekes, si no els hi agrada que o facin ells si son tan llestos.

Anònim ha dit...

també hi ha grups de Malgrat que toquen fora i cobren en detriment dels locals, la teva queixa no té fonament. és només enveja.

Anònim ha dit...

No em sembla malament que els Serrandez es vulguin semblar als Rolling, de fet, és un gran honor, potser massa.Tot i això, la música es porta o no es porta i no té edat, almenys això m'han explicat.Sobre l'afirmació de si els grups de fora cobren i els de casa no, home si es tractés d'una gala benéfica ho entendria, ara que un Ajuntament no pagui als de casa, o que amb ells es vulgui estalviar quatre quartos potser sí que no és del tot normal i això potser sí que cau en contradicció, ho dic des de la distància perquè per ara cap veu oficial s'ha acabat de pronunciar.Per altre banda, segur que hi ha un grup de joves que treballen per les barraques i jo hi assistiré (si puc) i tot em semblarà bé, perquè com ja heu dit si a un l'interessa que s'hi fiqui, ara bé, el tipus de decisions que aquí s'han parlat (que els grups locals no cobrin) a mi no em representen.

Toni Hernàndez ha dit...

Visca, visca! Mai havia tingut tans comentaris en aquest bloc!
Primer de tot, hem fet la nostra valoració segons la informació que se'ns ha donat. Si la comissió de barraques creu que ha d'explicar més coses, tothom agrairà que ho faci.
Per altra banda, per regalar la nostra música per internet hem de cobrar algun bolo de tant en tant per cobrir les despeses. No és contradictori (ans al contrari!). I, anònim de les 9:55, si no t'agraden les nostres cançons, no cal que te les baixis. No és obligatori (de moment). I sí, ens volem semblar als Rolling, en el sentit de poder tocar molts anys més. Em sap greu que a algú li sàpiga greu. No ho consideraré un greuge. Seria molt greu!
Una altra cosa: a Palafolls ja hem tocat, i vam cobrar. I que ningú es pensi que cobrem res de l'altre món! De fet, el nostre caixet més aviat fa pena. I no serà perquè no siguem guapos! (Aquí dono l'oportunitat que tothom qui vulgui ens digui lletjos i així es quedi descansat.)
Finalment, prometo que reflexionarem seriosament sobre la qüestió que ens planteja l'anònim de les 11:01. Mai se'ns havia acudit que quan toquem a fora perjudiquem un grup local! Potser sí, que els grups haurien de deixar d'anar a tocar fora dels seus pobles! Seria millor que fos el públic qui es desplacés per anar a veure els grups a casa seva de cadascun: això donaria un gran impuls a l'economia. I ves que no s'acabés la crisi!
Gràcies a tots!

Anònim ha dit...

Ets un liante Toni. No us toca tocar i punt. Potser un altre any, o potser no, perque no se si els que munten barraques tindran gaires ganes de contractar-vos amb la que esteu liant.
Ànims al Jordi Pla i tots els que estan darrera muntan les barraques!
Sort a tots.

Anònim ha dit...

És molt correcte el que dius: però la penya del poble pot cobrar o no?

Anònim ha dit...

En Pla, una altre enxufadillo..

Anònim ha dit...

Es veu que s´han rebentat el pressupost amb un grup "de multitudes" i ara no n´hi ha per res més,encara que sigui modest.
Prioritats...
Barracuda.

Junior Serrandez ha dit...

Oossti! Qué animat que està això!!!
I ara vinc jo a dir la meva!
Com a integrant de la família Serrandez en dono suport al text d'en Toni Serrandez (text elaborat en consens entre els 4 Serrandez) i penso exactament el que ell diu. O sigui que en posso al costat dels que ja tenim una edat, dels que volem cobrar, encara que sigui poc, per fer una feina/bolo i dir-li treball (recordeu que el treball dignifica), dels que els agtraden els bocates de tonyina amb una birra ( o 2)...
Sí. Ja sé que no sóc de Malgrat. I ja veig que tenim molts punts per ser anomenats persones "non gratta" a aquesta bonica localitat marinera a la que el dia que vulguem tocar haurem de recorrer a aquella idea que va apuntar alguna vegada al nostre batlocal en Kako Serrandez. Si no ens contracten podem crear un gropúscul terrorista-musical que okupi els escenaris preparats per altres artistes de diversos estils i gèneres (sardanes, banda de revetlla, havaneres, entrega de premis, inauguracions...) pel temps necessari d'interpretar una única cançó. I després a sortir pitant! Una opció que, sens dubte donaria de qué parlar. Ens donaria prou publicitat perquè ens truquin d'altres pobles per tocar i, per tant, cobrar alguna coseta per poder enregistrar les nostres cançons i possar-les a disposició de l'humanitat.
A que ho fem a les barraques de Malgrat!
Qué en dieu tots?

I... per cert... també en dono gràcies a tots els que s'animen a deixar la seva opninió. Però sobretot als que tenen el valor de posar-hi el seu nom al final del seu comentari. I no fer-ho com a anònims. No sé de qué en teniu por si som uns vells decrèpits.

Salut a tots!

Junior Serrandez ha dit...

Ah! I se m'havia oblidat!
Que podeu pasar-vos també pel meu bloc ( http://juniorserrandez.blogspot.com ) per dir la vostra, elogiar-me, insultar-me i/o deixar un enorme donatiu anònim al meu compte corrent. O al dels serrandez!
Per cert... no en tenim de compte corrent els Serrandez, no?

Anònim ha dit...

Aaaai, cada dia m'agrada més el panorama musical, així en general (ironia)
Per tocar a Barrakes (a qualsevol, ja sigui Malgrat, Calella...) haurieu de portar rastes (tb coneguts com xurros de ronya), tenir un nom amb una o varies Kas tipus Tako de Tortilla o Sukillu d Kontainer (i si ja tens una SK ets la òstia, SKalivada seria un bon nom) o portar uns bongos i/o malabars. PUAJJJJJJJ
Ja m'agradaria saver quans d'aquests grups que si "mereixen" tocar han tingut una resenya/crítica (i de les possitives!!) a revistes musicals tan prestigioses com Rockdelux. De fet, dubto que sàpiguen de quina revista parlo.
Que hi hagi un grup local amb una proposta musical fresca i divertida i hagin de portar la mateixa PUAJJJJ de cada any de fora...

No entenc la contradicció "regalar la música per internet" amb "no cobrar els bolus", i ho intento, ho juro. Ai anònim núm.1...

Quin poc sentit de l'humor tenen alguns dels vostres visitants, Serrández meus. I no deixeu de fer singels, m'encantaria que us fessiu "reviejos del rock", com Jagger & Co... fins i tot us podrien donar un paperet a Piratas del Caribe XXV: el biznieto de Jack Sparrow

Maria Merk's Cia ha dit...

Eiii! quin ambient! El concert s'ha muntat aquí o què? jajaja

com a malgratenca i fan Serradez estic profundament indignada.

En primer lloc perquè el millor grup d'aquest poble (des de que són Viuda Serrandez i fills) no han tocat mai a Malgrat i mira que n'han passat de grups i grupets... i res... però en fi sabeu què? crec que sou com els grans cracks de tots els temps, no patiu si no us saben valorar en aquest coi de poble, els concerts que heu fet a fora han estat genials!!! i per un fan poder anar a de gira internacional pels diferents pobles és d'allò més emocionant!

Endavant Serrandez continueu feu-nos feliços amb les vostres cançons i algun dia sereu tractats com us mereixeu!

Una abraçada ben gran!

Maria :-D!

Anònim ha dit...

Benvolguda família Serràndez:

No puc estar més d'acord amb el vostre plantejament. A Malgrat hi ha hagut sempre un bon planter de grups musicals (molts d'ells forjats a la plorada masia de Can Feliciano). L'objectiu de qualsevol grup musical es sortir a tocar, (no hi ha res més exasperant que assajar sense bolo a la vista) però sembla que costa de fer entendre que darrera cada actuació hi ha un munt de feina, hores i despeses.

Els que ens hi dediquem de manera amateur no pretenem fer negoci, però tampoc volem que ens prenguin el pèl. I es precisament una presa de pèl contractar grups de qualitat DUBTOSISIMA, però que cobren quantitats infames (tot els teniu al cap) i després pretendre que els demés toquin de franc, per compensar l'estipendi.

Ja n'hi ha prou. Feu bé, companys Serrández de NO TOCAR SI NO ES COBRA. A mi em sap molt greu no tocar al meu estimat poble, peró fer-ho "per la patilla" ens devalua a tots.

Una abraçada i "endevant amb el programa". Per cert, si teniu Myspace, doneu-vos un volt per "No Tocamos Gratis":

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=385186126

Anònim ha dit...

doncs jo penso que akesta gent k organitza barrakes san patejat els calers entre ells i ja veurem com ho justifiquen despres, xk 25000€ sense haver de pagar un cap de cartell son molts calers ehh. Aquesta colla no menjaran els torrons a BarrakesMalgrat i el k s'ha de fer es recuperar les barraques organtzades per entitats del poble i no x ki saben k no li diran k no a res (tots sabem de ki parlo).

Anònim ha dit...

Que dius flipat! Aki ningu s´ha patejat ni quedat diners ni ningu a donat prioritat a ningU.. a LENTITAT I PODIA PARTICIPAR QUI VOLGUES.. NINGU VA ESTAR DISPOSAT A ENTRAR!!! no entenk com hos queixeu duna cosa que tot el poble a estat invitat a participar.hi..

no tantes queixes.. xq a malgrat tindrem barraques que es una de les coses que feia falta!

Anònim ha dit...

I tu Jordi Pla, que vas de guais ?... peró si ets un altre incompetent igual que l'alcaldessa. En comptes de gastar pasta amb els MOJINOS, cony agafe-ho gent de casa que a més es més econòmic, cony. COLLA D'INCOMPETENTS.....

Anònim ha dit...

la veritat, es que a sigut un tema molt parlat en el meu entorn, i tots pensem que no sou un grup per porta ni a barraques ni a festes majors. no animeu a la gent, i no tokeu gaire be!

Anònim ha dit...

visca la serrandez! mori el mal govern!

Anònim ha dit...

NOIS L'ANY QUE VE TAMPOC TOQUEU

Anònim ha dit...

jajajajaja